Copyright © 2021 Vivian Songe International AS. Personvern. Kjøpsvilkår.

Påmeldingen stenger om

Som omtalt i

Journalistskolen.no  presenterer:

PRAT MED OSS PÅ TELEFON

Lurer du på om Bli magasinjournalist-utdanningen er noe for deg?

Lyst til å snakke med noen som vet akkurat hvordan du har det?

Magnhild og Cecilie er klare til å hjelpe deg!

Send oss en mail for å booke tid

Cecilie Gunnæs Hermansen

Cecilie tok Bli magasinjournalist-kurset i 2014 og ble så inspirert at hun endelig begynte på boka hun hadde brent inne med i årevis!

Hvis du lurer på hva du skal gjøre med livet ditt og om du har det som trengs for å lykkes med skrivingen din, er Cecilie et funn av en samtalepartner. Med sin varme, klokskap og lange erfaring innen karriereveiledning er hun veldig god på både å lytte, se sammenhenger og gi konkrete råd. Hun vil gi deg et vennlig spark bak om du ikke helt tør å ta tak i drømmen din og gå for dette!

Hun har 12 års erfaring som veileder og karriererådgiver. Hun driver eget firma der hun holder kurs, foredrag og workshops i å utvikle seg profesjonelt. Hun har både coaching-kurs fra CTI Nordic og sertifisering for WIE karriererådgivningsprogram.


Magnhild Freuchen

Magnhild har en bachelor innen reiselivsledelse og grunnfag i statsvitenskap. Hun har blant annet jobbet innen hotellbransjen, kurs- og konferansevirksomhet, ved turistkontor og hos turoperatør. Hun hadde fast jobb hos Apollo da hun tok kurset for to år siden. Da kurset var over, sluttet hun rett og slett i jobben sin og har siden slutten av kurset jobbet fulltid som frilansjournalist! 

Hun har hittil solgt godt over 100 artikler til magasiner og aviser som VG Helg, VG+, Plot, Utdanningsnytt, Ledernytt, Første Steg, Foreldre & barn, Babydrøm, Glade barn i barnehagen, BAM, Kamille, Norsk Ukeblad, Ditt Bryllup, Hjemmet, PlussTid, Klikk.no og Familien. Hun har ikke angret et sekund på at hun hoppet i det og startet et nytt liv. 

Hun gleder seg til å snakke med deg og se om dette er tingen for deg. 

 

NYHET: Nå kan du delbetale kurset i 3 deler!

For sent ute? Fortvil ikke. Det er fortsatt håp :-) 

Send oss en mail til team@journalistskolen.no, så sjekker vi om det finnes en ledig plass til deg.

Kursstart er mandag 6. september 2021!

PÅMELDINGEN ER NÅ AVSLUTTET 

Tidligere student Merete Sillesen
Merete begynte på Bli magasinjournalist-kurset i en alder av 59! Kurset har endret livet hennes totalt. Hun jobber nå som frilansjournalist på fulltid og reiser land og strand rundt for å intervjue spennende mennesker. Hun er også med og hjelper deg i kurset! Her i samtale med Vivian.

Tidligere student Ingrid Østang
Ingrid hadde - som de aller fleste på kurset - null proff skriveerfaring fra før, men har gjort det strålende etterpå og skapt seg en ny karriere. Hun har hatt artikler på trykk i alt fra VG Helg og Dagbladet Magasinet til KK og Allers. Her i samtale med Vivian om hvordan kurset kickstartet det hele, og om alt det spennende som har skjedd etterpå …

 
 

Noen av deltakernes publiserte artikler:

Kine Hoel Nymo
Kine er nattsykepleier og hadde ingen proff skriveerfaring før kurset. Hun solgte sin første artikkel til Kamille rett etter kurset og solgte siden 18 artikler bare i løpet av få uker! Hun ble Kamilles faste frilansjournalist, gikk ned i prosent i sin sykepleierstilling og er siden blitt headhuntet til et content-byrå som leverer artikler til landets største magasiner.

Vigdis Fondevik
Vigdis jobbet med markedsføring og ante ikke at hun kunne leve av å skrive frilansartikler før kurset. Hun solgte sin første artikkel til et historiemagasin og har siden satset for fullt på skrivekarrieren. Hun tjener nå bedre på å frilanse enn i den faste jobben hun hadde og har aldri hatt det gøyere på jobb.

Ingrid Østang
Ingrid jobbet i UDI og Kirkens Bymisjon og hadde ikke skrevet artikler før. Nå er hun publisert både i Dagbladet, Dagbladet Magasinet, VG Helg, KK og Se og Hør og har fått reise til Marokko og New York for å gjøre intervjuer med kjendiser. 

Linn Tesli
Linn var fostermor og tilsynsfører og er  blitt frilansjournalist ved siden av! Etter kurset er hun blitt publisert i blant annet KK, Dagbladet, Dagsavisen, Kinomagasinet og Medium. Hun har også skrevet og utgitt bok!

Tidligere studenters artikler er blitt publisert i over 140 ulike magasiner og aviser (minst)!